Un curtmetratge rodat a Dénia guanya el premi Nuestro Planeta, creat per Javier Fesser

  • Un cortometraje rodado en Dénia gana el premio Nuestro Planeta, creado por Javier Fesser
  • Un cortometraje rodado en Dénia gana el premio Nuestro Planeta, creado por Javier Fesser
  20/12/2020

 

La productora dianense Pacific Films ha sigut guardonada aquest passat dijous dèsset amb el primer premi en la categoria  Premi El nostre Planeta d'Iberdrola dins del festival creat pel director Javier Fesser (director de la pel·lícula: Campions, 2019) Notodofilmfest, en la seua dihuitena edició. Va ser el jurat format per Javier Fesser, Eva Leira i Yolanda Serrano (directores de càsting) , Óscar Jaenada (actor en "Pirates del caribe") i Oliver Laxe (nominat a un Oscar) qui va decidir aquest premi per a Lata, curtmetratge  protagonitzat per Toni Pérez, un altre talent dianense. 

El curtmetratge posa veu a elements que hui són categoritzats com basuraleza i que acaben perjudicant el medi ambient i, en una espècie d'efecte rebote, a les pròpies persones.  En la seua curta duració la història és una anomenada a l'acció per a actuar en conseqüència amb el nostre mitjà i el planeta. 

Lata, escrit i dirigit per Carles Abad Tent, amb l'adreça de fotografia de Fran Martínez i produït per Cristian J. Costa, està disponible online en la pròpia pàgina del festival Nodofilmfest www.notodofilmfest.com.

És el segon guardó que s'emporta la productora dianense des del confinament dins de les moltes seleccions a nivell nacional i internacional que estàs sumant en molts dels festivals de cinema.

Subscriu-te!