Un matrimoni alemany amagava un cultiu de marihuana en una caseta del seu jardí

Un matrimonio alemán escondía un cultivo de marihuana en una caseta de su jardín
  23/01/2021

 

Agents de la Guàrdia Civil d'Alacant han detingut a Pedreguer a un matrimoni, un home (40 anys) i una dona (46), per tindre un cultiu indoor en una caseta de jardí. Se'ls considera suposats autors d'un delicte contra la salut pública i d'un  altre de defraudació de fluid elèctric.

Les investigacions van ser realitzades per la Guàrdia Civil del Verger i de Gata. Els propietaris del xalet havien tapat amb paper totes les vidrieres de la caseta que hi havia al jardí, amb la finalitat d'ocultar el que hi havia a l'interior:  287 plantes de marihuana en la seua fase inicial de creixement. Comptaven amb un sofisticat sistema d'elaboració i cultiu amb màquines de producció industrial: una màquina picadora de grans dimensions i una descogolladora, que segons els agents aquest tipus de maquinària industrial s'utilitza habitualment en plantacions de grans dimensions. 

  En la caseta havien instal·lat un complex laboratori amb avançats mitjos tècnics per a una producció accelerada de les substàncies. A més, a l'interior de l'habitatge els agents van trobar 27.925 euros en metàl·lic, 420 grams de cabdells de marihuana, 56 grams d'haixix, 2.48 grams de cocaïna, 6.63 grams de MDMA, una balança de precisió, una pistola d'aire comprimit i un punyal estoc. 

Els detinguts han sigut posats en llibertat provisional amb càrrecs a l'espera de judici per ordre del Jutjat número 1 de Dénia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te!