Primera Regional: Pedreguer 3, Oliva 1

  • Primera Regional: Pedreguer 3, Oliva 1
  • Primera Regional: Pedreguer 3, Oliva 1
  16/09/2017
Miralles i nou més

PEDREGUER: Vicente, Ente, Joe, Pepe, Ivan, Jordi, Rodri (Duque), Jorge (Ortega), Armando (Diego), Miralles i Ximo. 

OLIVA: Miguel, Cañero (Marc), Papero, Iborra, Néstor I (Mario), Eric (Salva), Lledó, Toni Blai, Jete, Néstor II i Jan. 

ÀRBITRE: José Carlos Casanova. Ha amonestat amb groga a Ente pel Pedreguer i a Iborra de l’Oliva. Han vist roja directa Ximo pels locals i Llidó pels visitants.

GOLS:

0-1. Minut 12. Néstor II.

1-1. Minut 30. Miralles.

2-1. Minut 53. Miralles.

3-1. Minut 65. Iván.

 

El Pedreguer ha hagut de recórrer a l’èpica i a la inspiració de Miralles per arrodonir una gran victòria en el debut de lliga davant un rival del qual s’esperava més, però que ha acabat tirant en falta les baixes. Els visitants han dominat en l’arranc del partit i han avisat amb una ocasió que s’ha estavellat al pal minuts abans de d’avançar-se en el marcador. El panorama se li pintava més que negre als locals quan ha estat expulsat Ximo amb roja directa al minut 24. 

El nou disseny que ha propossat Buitre, passant a jugar sense davanter, ha donat camp per davant a un Miralles decidit a tirar-se l’equip a l’esquena per liderar la remuntada. L’empat ha aplegat a la mitja hora de partit desprès que fora ell precisament qui culminarà de fort dispar un doble remat dins l’àrea visitant, davant una defensa adormilada. 

En la segona meitat el Pedreguer, encara amb inferioritat, ha cedit terreny per buscar una contra que s’ha inventat Jorge amb un passe magistral a Miralles qui ha culminat amb una extraordinària vaselina. La posterior expulsió del jugador d’Oliva, més que nivellar el partit, l’ha deixat a mercé del Pedreguer, que ha gaudit de nombroses ocasions fins que ha aplegat el tercer en un llançament de falta.

El partit ha sigut bo en línies generals amb dos equips que han intentat jugar el baló i que han deixat bons moments de futbol. A banda de Miralles, pel Pedreguer han destacat també les actuacions de Pepe i Joe. 

Subscriu-te!