Guanya premis per reciclar en Portal de la Marina

Gana premios por reciclar en Portal de la Marina
  21/09/2021

El centre comercial Portal de la Marina ha instal·lat instal·la dues màquines RECICLES, el Sistema de Devolució i Recompensa (SDR) d'Ecoembes, que premien el compromís amb el reciclatge de llandes i botelles de plàstic de begudes. Amb la implantació d'aquest SDR, aquest centre comercial fa un pas més en el seu compromís amb l'economia circular i amb un impacte positiu en el medi ambient a través del reciclatge.

Amb RECICLES, els 4 milions de clients que visiten anualment el comercial podran continuar reciclant fora de les seues llars les llandes i botelles de plàstic de begudes que consumisquen, facilitant la circularitat d'aquests residus, és a dir, que tornen a convertir-se en nous envasos o productes després del seu reciclatge. En fer ús d'aquestes màquines, els usuaris rebran punts amb els quals poden ajudar a millorar el seu entorn a través d'incentius sostenibles o socials. Per exemple, podran donar els punts RECICLES que obtinguen en reciclar a projectes de donació d'aliments a famílies vulnerables o que ho necessiten.

 

A més, RECICLES vol contribuir a fomentar un consum responsable i racional d'aquesta mena d'envasos. Per aquest motiu, estableix un límit setmanal a les llandes i botelles de plàstic de begudes pels quals els ciutadans obtenen punts en reciclar.

 

“Treballem per a ser un centre comercial respectuós amb entorn i a més d'un mix comercial el nostre objectiu és oferir tota classe de serveis perquè l'experiència dels nostres client siga encara més completa, així que gràcies a aquesta iniciativa aconseguim contribuir amb el medi ambient i a més fer-lo d'una forma més atractiva gràcies als sortejos i avantatges que el client aconsegueix per reciclar amb nosaltres les seues lates i botelles” ha manifestat Virginia Carrasco, directora del centre comercial Portal de la Marina.

 

“Amb la implantació de RECICLES en aquest centre comercial estem vinculant el reciclatge als nostres moments d'oci. A més, aconseguim que a través del senzill gest de reciclar, els alacantins puguen ajudar als qui més el necessiten. D'aquesta manera, reciclatge i solidaritat es donen la mà mentre avancem en matèria d'economia circular”, ha declarat Xavier Balagué, gerent d'Ecoembes a la Comunitat Valenciana.

Subscriu-te!