La música de banda plena l'Auditori Teulada Moraira amb motiu de Santa Cecília

  • La música de banda llena el Auditori Teulada Moraira con motivo de Santa Cecília
  • La música de banda llena el Auditori Teulada Moraira con motivo de Santa Cecília
  • La música de banda llena el Auditori Teulada Moraira con motivo de Santa Cecília
  23/11/2021

L'Auditori Teulada Moraira ha sigut escenari aquest cap de setmana de dues grans actuacions de música de banda emmarcades dins dels actes dedicats a la patrona de la música, Santa Cecília. Amb aquests concerts l'Agrupació Musical Cultural de Teulada reprenia amb bon pols i molt entusiasme aquesta commemoració al cap d'un any d'aturada.
    El divendres la cita va ser amb la Banda Juvenil, dirigida per Pau Climent i amb moltes cares noves sobre l'escenari. Un concert diferent que com a base va prendre la narració d'un conte a càrrec d'Empar Argudo Alegre, on Júlia, la protagonista d'aquesta història viatjava a la recerca del seu trombó per diferents països.
    El plat fort es va servir el dissabte amb el concert més esperat de l'any per a cada músic, el dedicat a Santa Cecilia. Després de moltes nits d'assaig i de moltes hores de preparació la banda, dirigida per Pau Climent, va posar sobre l'escenari tot la seua obstinació davant un públic entregat. Els nous músics, juntament amb aquells que compleixen 25 i 30 anys, a més de solistes, van tindre els seus moments de protagonisme en aquesta vetlada que va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Alejandro Llobell, i del president de l'AMCT, Héctor Andrés.
    El colofó el va posar una obra contundent i amb molta força musical, El Racó de l’Or un poema musical del compositor d'Ontinyent, Saül Gómez. Una peça molt colorista que va fer un recorregut pels paratges de Sumacarcer, i amb una final apoteòsic que va alçar al públic en peus.

<<< Tornar a la portada