Relleu en la cúpula de l'Hospital de Dénia: Javier Palau és el nou director gerent

Relevo en la cúpula del Hospital de Dénia: Javier Palau  es el nuevo director gerente
  10/01/2022

El doctor Javier Palau ha sigut nomenat nou director gerent del Departament de Salut de Dénia, que des d'agost de 2021 és gestionat íntegrament pel grup sanitari Ribera. El nou responsable del Departament comença a exercir les seues funcions des d'este dilluns.  Substituieix a Luis Carretero, que ocupava el càrrec des de juny de 2017,

Javier Palau compta amb una dilatada experiència assistencial i de gestió. Doctor en Medicina per la Universitat de València, ha desenvolupat gran part de la seua carrera professional a l'Hospital Universitari La Fe de València on ha exercit com a metge adjunt del Servei d'Hematologia, subdirector mèdic i coordinador del pla funcional del nou hospital, i com a director mèdic. Des de 2016 està vinculat al grup sanitari Ribera en diferents llocs de responsabilitat, com a gerent del Departament de Salut de la Ribera, i en els últims anys com a director corporatiu de Projectes. A la seua formació mèdica, Javier Palau suma el seu vessant com a investigador clínic en Hematologia; ha col·laborat en assajos clínics, estudis d'epidemiologia i és coautor de més de 40 publicacions. Així mateix, el doctor Palau compta amb un Màster en Direcció Mèdica i Gestió Clínica i un Màster en Direcció d'Empreses.

Javier Palau ha afirmat sentir-se “molt il·lusionat amb la incorporació a aquest projecte que conec de prop”. El doctor Palau va destacar la seua confiança en el “magnífic equip de professionals amb el qual compta el Departament de Salut de Dénia, i que juntament amb el model de salut responsable del grup Ribera, continuaran fent d'aquest centre hospitalari i la seua xarxa assistencial un referent d'excel·lència per als ciutadans de la comarca”.

El Departament de Salut de Dénia i el grup sanitari Ribera han volgut agrair i reconéixer el treball de Luis Carretero i li han desitjat sort en la seua nova etapa professional. 

El relleu en la direcció de l'Hospital de Dénia es produeix pocs mesos després que Ribera assumira el control de Marina Salut, empresa que té la concessió sanitària de la Marina Alta. 

<<< Tornar a la portada