Comencen les obres de la rotonda de Les Fonts en Benitatxell 

Empiezan las obras de la rotonda de Les Fonts en Benitatxell 
  26/01/2022

Aquesta mateixa setmana s'han posat en marxa les obres per a la construcció d'una rotonda en l'encreuament principal de Les Fonts cap a Teulada, on se situen les bústies de la urbanització. Aquesta actuació, molt demandada pels residents de la zona, pretén donar solució als històrics problemes de trànsit en aquest punt.
    La urbanització de Les Fonts està situada sobre el Camí Vell de Teulada (antiga via de pas que connectava els municipis de Xàbia i Teulada), per la qual cosa l'afluència de vehicles és molt elevada. A l'ésser les carreteres amples i no albergar elements dissuasius, s'aconsegueixen velocitats molt elevades que, a més de ser perilloses per als vianants i les seues mascotes, causen molèsties de soroll als veïns i veïnes.
    L'obra, que s'espera que estiga conclosa en unes setmanes, compta amb un pressupost de 48.000 euros (IVA inclòs). A més de la construcció de la rotonda, l'actuació inclou el reasfaltat de les vies confrontants, la senyalització vertical i horitzontal i la delimitació de les zones d'estacionament.

<<< Tornar a la portada