Aqualia i el CEIP Ausias March dels Poblets ”es planten” per la igualtat 

  • Aqualia  y el CEIP dels Poblets
  • Aqualia  y el CEIP dels Poblets
  09/03/2022

Sota el lema “Planta't per elles, per un futur més sostenible” ha fet una plantada simbòlica de diferents hortalisses i plantes aromàtiques en el CEIP Ausias Match dels Poblets per a sumar-se al missatge de Nacions Unides en el Dia Internacional de la Dona, que advoca per treballar junts per a construir un futur sostenible i igualitari. A l'acte han assistit l'alcaldessa, Carolina Vives; el regidor de Serveis Salvador Sendra; el director del Col·legi Ausias March, Raquel Blat,; la responsable de l'activitat d'hort en el col·legi; el cap del servei del proveïment del municipi, Alejandro Segura, i la responsable del Centre Esportiu Dénia gestionat també per Aqualia, Susana Campos,.

El motiu ha sigut mostrar el rebuig al sexisme i advocar per la igualtat de gènere i “la lluita per l'eliminació d'estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per a construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'oportunitats entre dones i homes”.

Amb aquest acte simbòlic també s'ha volgut posar de manifest que per a aconseguir el desenvolupament sostenible i una major igualtat de gènere és essencial que les dones i les xiquetes tinguen veu i participen amb igualtat en la presa de decisions. "Sense igualtat de gènere hui, el futur sostenible i igualitari continuarà estant fora de les nostres mans". Els professors, els han mostrat a la corporació municipal i als responsables d'Aqualia la zona d'hort i plantació del qual disposa el Col·legi Ausias March, un perfecte espai per a l'aprenentatge dels més xicotets.

<<< Tornar a la portada