Detenen a Badajoz a un veí de Dénia quan transportaba cocaïna en un camió

  • Detienen en Badajoz a un vecino de Dénia cuando transportaba cocaína en un camión
  • Detienen en Badajoz a un vecino de Dénia cuando transportaba cocaína en un camión
  26/05/2022

La Guàrdia Civil ha detingut en un poble de Badajoz a un veí de Dénia quan transportava més de cinc quilos de cocaïna ocults en un doble fons del camió que conduïa. El fet es va produir en la matinada de la mar en la carretera A-66, dins del terme municipal de Calzadilla de los Barros. Durant el transcurs en la identificació del seu conducte, es va poder comprovar que li constaven antecedents penals i que mostrava un excessiu nerviosisme amb un comportament esquiu cap als agents.

Davant les sospites que poguera ocultar algun efecte il·lícit, es va dur a terme una minuciosa inspecció del vehicle, descobrint en els sòls de la part posterior, un doble fons on ocultava quatre paquets de cocaïna, amb un pes total de 5.200 grams. Per això, se li va detindre per un presumpte delicte contra la salut pública. Va ser posat a disposicón del jutjat de Zafra, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Segons la Guàrdia Civil, la cocaïna intervinguda procedia del sud de la península i suposadament tindria com a destí la comunitat madrilenya. 

<<< Tornar a la portada