Torna la Festa Major de Dénia amb més força i tres quintades com a protagonistes

Vuelve la Festa Major de Dénia con más fuerza y tres quintadas como protagonistas
  13/06/2022

Les entrades per al concert d'Antonio Orozco ixen a la venda el 15 de juny al preu de 20 euros

La Regidoria ‘tira la resta’ i destina 10.000 euros més a l'espectacle piromusical

 

Dénia viurà de gom a gom la Festa Major entre el 9 i el 17 de juliol. El plat fort serà l'actuació del cantant Antonio Orozco (divendres 15 a les 23 hores en Torrecremada). Les entrades per al concert -“una actuació de primer nivell per a la qual hem fet un esforç titànic”, deia el regidor de Festes en la presentació del programa- es posaran a la venda el dimecres 15 de juny, a través de la plataforma notikumi, al preu de 20 euros. Serà l'únic concert de pagament en unes festes que mantenen els actes clàssics i ofereixen un bon nombre d'actuacions i espectacles nocturns. Hi haurà cinquens. Però no una, sinó tres quintades: les del 2002, 2003 i 2004 per allò que, encara que hàgem tingut una pandèmia pel mig, ningú es quedarà sense festa. En total, 640 joves que gaudiran per igual d'unes celebracions en les quals ‘els bous a la mar’ i la programació religiosa en honor a la Santíssima Sang continuen tenint un protagonisme especial.

Com diu el regidor Óscar Mengual, després de tres anys “les festes tornen amb més força que mai”. I, per la qual cosa ha avançat, s'acomiadaran d'igual forma. L'espectacle piromusical que des de fa ja un temps acomiada la Festa Major, tractarà de ser més espectacular. Amb aqueixa intenció, ha dit Mengual, el pressupost s'incrementa en 10.000 euros respecte a edicions anteriors. Ho dispararà la pirotècnia Ricardo Caballer i portarà per nom Solluna.

Cinc escenaris per a la festa: la Glorieta del País Valencià, el Carrer La Via, la Plaça del Consell, la Plaça Valgamediós i Torrecremada. I molt a veure, escoltar i on participar. Les quatre discomóviles programades es faran en Torrecremada. En el barri de l'Oest es concentraran les activitats infantils. Xavi Sarrià, la cantautora Judit Neddermann, la Babalú Swing Banda i el monologuista Luis Zahara actuaran en el Consell, mentre que La Via es reserva per a espectacles (Homenatge, el Musical; El regne del Lleó; Musical Remembrer; We love rock o les actuacions de la ÇEscuela de Dansa de Miguel Ángel Bolo o L'Ànec) i l'esperat concert de l'Agrupació Artística Musical de Dénia, que en aquesta ocasió actuarà amb Abraham Cupeiro.

<<< Tornar a la portada