El Bons Consum de Pedreguer preveuen un impacte econòmic sobre el comerç local de més de 117.000 euros

Los Bonos Consumo de Pedreguer estiman un impacto económico sobre el comercio local de más de 117.000 euros
  13/09/2022

Els millors incentius per a les compres a Pedreguer apleguen este mes de setembre. De fet, la campanya dels Bons Consums es posa en marxa esta dijous i començaran a repartir-se les primeres targetes a partir de dilluns. Just aquest cap de setmana coincideix la Festa del Comerç, amb la qual l’associació de comerciants i empresaris de Pedreguer (ACEP) rescata la principal cita amb el comerç local. 
    Dilluns 19 de setembre començarà el lliurament de targetes de la campanya de promoció del consum local a Pedreguer mitjançant bons de consum. Este lliurament es realitzarà per ordre de cita i finalitzarà quan s’acaben les targetes, amb dia límit del 30 de setembre. La recollida es farà a l'antic Retén de la Policia Local de Pedreguer a la Plaça Major, núm. 22.     
    Una altra dada important, és que més de 50 empreses participen en esta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local del municipi. D'altra banda, de l'1 al 31 d'octubre és la data fixada per gastar les targetes als establiments adherits a esta campanya.
    Cal destacar la gran varietat de les més de 50 empreses implicades en esta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a carnisseries, així com establiments de telefonia mòbil, botigues de roba, perruqueries i hostaleria.
    La cita per accedir als Bons Consum Pedreguer, es podrà realitzar a partir d'este mateix dijous. En l’arrencada oficial del lliurament de targetes de dilluns, a les dependències de Creama Pedreguer hi participaran l’alcalde, Sergi Ferrús Peris, junt a Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, a l'acte acudiran Noèlia Miralles, regidora de Comerç de Pedreguer i Vanessa Cárdenas, vicepresidenta d'Unió Gremial.

INCENTIVAR EL CONSUM LOCAL

    Esta campanya de foment del consum local s'està fent gràcies al treball conjunt entre l'Ajuntament de Pedreguer i la Diputació d'Alacant. El suport tècnic de la Unió Gremial i CREAMA-Pedreguer i la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP). Així, gràcies a esta adhesió i a la subvenció de la Diputació que puja a 58.803 euros, s'ha pogut fer esta iniciativa per incentivar el consum local que podrà generar un impacte econòmic de més de 117.000 euros.

Per accedir als Bons Consum: https://boconsumpedreguer.es/

    Per conèixer els negocis participants: https://boconsumpedreguer.es/location/

<<< Tornar a la portada