8OLIMPIADA Tres joves deniers competiran en Dortmund en la final de l'Olimpíada Mundial de Robòtica

Tres jóvenes dianenses competirán en Dortmund en la final de la Olimpiada Mundial de Robótica
  26/09/2022

Tres estudiants deniers estaran en la final de l'Olimpíada Mundial de Robòtica que se celebrarà en Dortmund (Alemanya) del 17 al 19 de novembre pròxims. Els tres joves, Pablo, Pedro i Javier, formen l'equip Gamma Version que va aconseguir el primer lloc en la Final Nacional disputada aquest dissabte a Jaén, i en la qual van participar 73 equips arribats de tota Espanya, d'edats entre els 6 i 19 anys. Entre els participants va haver-hi quatre equips de Dénia, entrenats per Ana i Javier, de l'escola de robòtica Diverbot.
    Gamma Version es va imposar en la categoria Future Engineers, i un altre equip denier, Fire Team va véncer en la RoboMIssion-Rookie. En el cas de Gamma Version el seu triomf els atorga el passe a la final de Dortmund, en la qual competiran contra 400 equips de tot el món repartits en sis categories. 
    El repte en la categoria de Future Engineers en la qual competirà Gamma Version consisteix en el disseny, muntatge i programació d'un cotxe totalment autònom. La prova que hauran de superar és una carrera contrarellotge de 3 voltes. Al llarg del circuit el cotxe es trobarà blocs verds i rojos que haurà d'esquivar per la dreta o per l'esquerra segons el color.

<<< Tornar a la portada