El gust referma el potencial de la gastronomia com a reclam turístic en la fira la Marina Alta en els 5 sentits

El gust referma el potencial de la gastronomia com a reclam turístic en la fira la Marina Alta en els 5 sentits
  12/11/2016

La regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara ret homenatge a la cuinera Pepa Romans


El lema la Marina Alta en els 5 sentits: el gust li ha permès al primer capítol de la Fira d’Ondara agafar un altra dimensió per refermar el potencial de la gastronomia com a reclam turístic per excel·lència.

       L’esdeveniment, que ha comptat amb quaranta un expositors tant d’entitats públiques com privades, ha estat inaugurat amb la presència de la diputada Toñi Serna, acompanyada pel l’alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, pel regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, i per diferents alcaldes i regidors dels trenta-tres pobles de la Marina Alta.  

       Tots ells., i el nombrós públic que s’ha congregat, han pogut gaudir de les diferents iniciatives, ofertes i propostes de municipis, mancomunitats i empreses privades que han utilitzat l’edifici del Prado com a plataforma per a la promoció, demostracions i tallers.  Aquest muntatge ha estat reforçat pel fòrum coordinat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, on s`han presentat projectes com la Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO. Dénia & Marina Alta #Tasting Life, la Festa de la Fava i del suc de Biomoscatell del Poble Nou de Benitatxell, la Setmana Gastronòmica de L'Arròs a Banda & A Banda de L'Arròs de de Dénia, L'esmorzà d’El Verger o la Festa de la Cirera de la Vall de Gallinera.

       La nota emotiva ha estat l’homenatge a la cuinera ondarera Pepa Romans

<<< Tornar a la portada