Maria Josep Ripoll i Paco Roselló serán els números 2 i 3 de la candidatura del PSPV de Dénia

  • Maria Josep Ripoll y Paco Roselló serán los números 2 y 3 de la candidatura del PSPV de Dénia
  • Maria Josep Ripoll y Paco Roselló serán los números 2 y 3 de la candidatura del PSPV de Dénia
  • Maria Josep Ripoll y Paco Roselló serán los números 2 y 3 de la candidatura del PSPV de Dénia
  06/02/2023

La militància del PSPV de Dénia ha aprovat la llista per a les eleccions municipals, que inclou a María Josep Ripoll i Paco Roselló com a números 2 i 3. En els llocs d'eixida de la candidatura apareixen els actuals regidors socialistes, a excepció d'Óscar Mengual, Maite Pérez i Elisabeth Cardona que no repeteixen. Els dos primers no han assistit a l'assemblea celebrada en la nit del dilluns i sí ho ha fet Cardona. Vicent Grimalt, que es presenta a la reelecció com a alcalde, els ha agraït el seu treball a l'Ajuntament.

 

Grimalt ha definit les 20 persones que ho acompanyaran "en la nova aventura per a continuar fent realitat la major transformació de Dénia en dècades" com a dones i homes "preparats, implicats, il·lusionats, representatius de diferents sectors de la societat, honestos i progressistes". Una candidatura "perquè aqueixa Dénia imparable no es detinga. Perquè a ganes, idees i treball, no ens guanya ningú".

 

Després de Ripoll i Roselló, la candidatura incorpora a Sandra Gertrúdix (4), Javier Scotto (5), Melani Ivars (6), Raúl García de la Reina (7), Marta Gascó (8), Pepe Doménech (9), Raquel Martín (10), Juan Sapena (11), Amanda Navarro (12), Miguel Ángel Martínez (13), Ana Ceballo (14), Juan Pablo Uribe (15), Pepa Reyes (16), Salva Bertomeu (17), Chantal Giner (18), Mike Kosok (19), Pepa Martín (20) i René Miralles (21).

 

Entre les noves incorporacions, hi ha militants socialistes com Ana Ceballo, Juan Pablo Uribe, Pepa Reyes, Salva Betomeu, Chantal Giner, Mike Kosok i Pepa Martí i persones alienes al partit que han participat en les reunions sectorials per a recollir idees de cara al programa electoral. És el cas de Marta Gascó, Raquel Martín, Amanda Navarro, Miguel Ángel Martínez i René Miralles.

Respecte al programa, Vicent Grimalt ha manifestat que es tracta d'un projecte "honest, realista i ambiciós", que beu de la filosofia del full de ruta amb què en 2015 el govern socialista va començar a transformar Dénia.

"Nosaltres no volem inventar la pòlvora, no governem a colp de titular, ni fem campanya venent fum amb promeses de dubtosa viabilitat", ha insistit el candidat a l'Alcaldia de Dénia.

<<< Tornar a la portada