El Departament de Salut participa en el Congrés Nacional d'Hospitals

  • El Departamento de Salud participa en el Congreso Nacional de Hospitales
  • El Departamento de Salud participa en el Congreso Nacional de Hospitales
  07/03/2023

 

El Congrés Nacional d'Hospitals i Gestió Sanitària, que s'inicia aquest dimecres a Las Palmas de Gran Canaria, compta amb la participació de professionals del Departament de Salut de Dénia, que presentaran nou ponències. La major part de les aportacions fetes des de la Marina Alta se centren en la millora de la qualitat percebuda pels pacients. 

En una de les ponències s'explicaran les facilitats perquè l'usuari accedisca en línia a les proves de Diagnòstic per la Imatge el mateix dia en què se sotmet a l'exploració. Per part seua, el cap del Servei de Fibromiàlgia, el Dr. Vicente Palop, presentarà un estudi sobre els beneficis de la musicoteràpia en les pacients amb dolor i fatiga crònica.

La Infermeria de la planta d'hospitalització aporta un treball sobre la creació d'una unitat especialitzada en el maneig i cures de pacients amb patologies agudes i invalidants, que requereixen d'una rehabilitació multidisciplinària, per a aconseguir una recuperació de la seua autonomia física i psíquica.

En altres ponències es tractaran temes com el mesurament i millora dels resultats en salut mitjançant grups focals, la millora de l'experiència dels pacients en la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés, el tractament de la hipertensió pulmonar i la creació d'un espai físic destinat a l'atenció i la cura del pacient mentre finalitza el procés d'alta, i la implantació d'una eina per a gestionar els llits en temps real.

 

<<< Tornar a la portada