El Gorgos es deixa empatar amb un 0-2 i aparca la salvació matemàtica

El Gorgos es deixa empatar amb un 0-2 i aparca la salvació  matemàtica
  08/04/2018

El Gorgos ha deixat escapar dos punts a Benirredrà en un partit que anava guanyant per 0-2 quan només quedava mitja hora i que ha acabat amb empat a dos. L’equip de Jaume Serra ha dominat en la primera part i ha disposat de clares ocasions. Hicham ha aprofitat la seua en el minut 35 per posar el 0-1. En la segona part el Benirredrà ha despertat però el Raul, amb un xut des de més de trenta metres, ha posat el 0-2 que semblava sentenciar l’encontre. Els de casa s’han trobat però amb un gol només dos minuts desprès i han continuat bregant fins que en el 76 han posat l’empat definitiu. Un punt pel Gorgos que l’apropa més encara a la salvació matemàtica, que podria certificar-se en la pròxima jornada.