Ja estan disponibles les pautes d'anticoagulació oral en l'APP Taulell Virtual de l'Hospital de Dénia

Ya están disponibles las pautas de anticoagulación oral en la APP Mostrador Virtual del Hospital de Dénia
  17/04/2023

Els pacients anticoagulados del Departament de Salut de Dénia ja poden accedir a la pauta marcada per l'equip d'Hematologia, a través de l'APP Taulell Virtual.   Fins ara els pacients que se sotmetien a un control periòdic d'anticoagulació, mitjançant la determinació de l'INR digita –pinchacito en el dit de la mà-, havien de tornar al centre de salut de la seua zona bàsica o esperar en el propi punt assistencial per a recollir la pauta i la data del pròxim control. A partir d'ara només hauran de consultar la carpeta que tenen associada dins del seu perfil en l'aplicació Taulell Virtual de Marina Salut.

El Cap del Servei d'Hematologia, Dr. Alfons Serrano, subratlla la importància de la lectura detinguda de la nova pauta, "ja que apareixeran també les indicacions que, fins al moment, realitzava verbalment l'equip d'infermeria del centre de salut".

Per a descarregar l'APP, es pot fer a través de Google Playstore, en el cas dels telèfons Android o Apple Store per als iPhone. Una vegada descarregada, l'usuari haurà de crear un compte, a la qual afegirà el seu número de SIP i la data de naixement. A continuació rebrà un SMS amb el codi de verificació i, finalment, haurà de posar una contrasenya.

A més de les pautes d'anticoagulació, en el Taulell Virtual es pot fer check in des del teu mòbil en arribar a l'hospital, descarregar el justificant d'assistència al metge, resoldre els teus dubtes, demanar o modificar les teues cites, renovar receptes o sol·licitar documentació clínica, entre altres funcions.

 

 

<<< Tornar a la portada