Dénia acull el seu primer micro museu efímer sobre producte gastronòmic

  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  • Dénia acoge su primer micro museo efímero sobre producto gastronómico
  30/04/2023

Dénia acull el seu primer micro museu efímer en el qual es posa en valor el producte, el productor i el procés artístic de cada proposta gastronòmica. 

Aquesta iniciativa forma part de Saber del Sabor, una obra gastronòmica dividida en 3 actes i que ha nascut de la mà del restaurant La Xerna de la Mar i Plus Media Comunicación.

En aquesta primera acció, denominada Acte 1: No importa com, s'ha transformat la tradició en art, donant als productes de proximitat el protagonisme que mereixen. A través de tres vitrines, situades en la façana del restaurant dianense, es mostren els productes més representatius de la comarca de la Marina Alta, i com no, de Dénia. Aquests són salaons, mel i cítrics.

Tots els visitants que s'acosten a aquesta obra d'art gastronòmica podran descobrir tota la campanya a través d'un codi QR.

Aquest micro museu podrà visitar-se durant aquest pont de maig al carrer Sandunga 50

<<< Tornar a la portada