Ciutadans Xàbia titlla de “cortina de fum” la suspensió de les taxes llançada pel govern municipal

 Ciudadanos Xàbia tilda de “cortina de humo” la suspensión de las tasas lanzada por el gobierno municipal
  17/11/2022
Escrivá: “falten policies, neteja, adequar parcs i acabar obres, però sobra diners, i moltes vegades, excuses”

El portaveu de Ciutadans Xàbia, Enrique Escrivá, ha criticat la baixada de taxes que va aprovar el ple municipal aquesta mateixa setmana, i que considera una “cortina de fum”. El líder taronja aclareix que va votar a favor de la seua aplicació perquè “ajudaren a la butxaca dels xabiencs”, però adverteix que arriben tard. “Aplicar aquestes mesures de cara a l'any 2023 és una de cortina de fum electoralista del govern local per a intentar tapar el dèficit de gestió en projectes, inversions i millores per a Xàbia”.
    En aquest sentit, Escrivá enlletgeix que l'executiu xabienc no haja adoptat aquestes i altres mesures que “hagueren contribuït a continuar donant més oxigen a la butxaca de les famílies i les empreses”, com la reducció de la tarifa de l'aigua en el tram que afecta el xicotet consumidor, ajudes al pagament del cost de la quota d'enganxament al comptador de l'aigua, o ajudes al pagament d'una part de la quota de la Seguretat Social per a aquelles empreses que mantinguen als seus treballadors després de la temporada d'estiu, entre altres. 
    Cs critica a més que es prenguen aquestes mesures quant alguns serveis municipals són tan deficients. “Falten agents de Policia Local, falta millorar el servei de neteja als nostres carrers, obres per acabar, des del parc Reina Sofia fins a l'Auditori i altres per començar, com el Polígon o adequar i posar un parell de gronxadors en el degradat parc del carrer Gènova; mentre tot això falta, el problema és que a l'Ajuntament li sobra diners, i a vegades també excuses”, ha remarcat Escrivá.
    Finalment, el portaveu apunta que, malgrat que aquestes mesures de suspensió de taxes i impostos suposen una xicoteta alegria a la butxaca dels xabiencs, “el trist és no haver convertit els diners recaptats en manera de millorar el servei de neteja a Xàbia, el clavegueram, preparar-nos enfront del risc d'inundacions, dinamitzar l'economia local o tirar avant el futur Polígon Industrial que Xàbia necessita”. “El trist, és que mentre tenim unes arques municipals plenes per falta de gestió i inversió, manquem d'un municipi replet de serveis, millores i oportunitats de present i futur per als xabiencs”, conclou.

<<< Tornar a la portada