L'Hospital HLA San Carlos incorpora una nova especialista a l'equip de Psicologia

 El Hospital HLA San Carlos de Denia incorpora una nueva especialista al equipo de Psicología
  10/11/2023

L'Hospital San Carlos de Dénia del Grup HLA incorpora al seu equip de Psicologia a Zara Casañ i s'uneix així a Sabina García i a Jessica Sanchís. D'esta manera, el centre hospitalari continua creixent per a donar el millor servei als seus pacients.

Amb la incorporació de Zara Casañ, es reforça l'atenció en l'àrea de Psicologia de consultes externes del centre i així poder fer front a la gran demanda d'esta especialitat. Casañ es va llicenciar en Psicologia fa ja quasi 20 anys per la Universitat de València. Té un Màster en psicologia, salut i qualitat de vida per la Universitat Oberta de Catalunya i un Màster en autisme i intervenció psicoeducativa per l'Institut Tècnic d'Estudis Aplicats ITEAP. També és doctorada en estos moments en Educació Virtual per la Broward International University de Miami.

Així mateix, és professora universitària en la Universitat Camilo José Cela i en la Universitat Carlemany d'Andorra del grau de psicologia en sengles institucions. És especialista en el tractament d'adults, en l'abordatge psicològic de malalties rares i en psicogerontología així com en trastorns de la personalitat i en teràpia cognitiu-conductual. 

Segons ha explicat Zara Casañ, “és fonamental que els ciutadans vegen a l'especialista en psicologia, com algú que els ajudarà a ser capaces de millorar la seua qualitat de vida, augmentar la seua autoestima i superar les adversitats quotidianes És important que es normalitze el fet de “anar al psicòleg” i que siguem capaços de veure a l'ésser humà a través d'un punt de vista bio-psicosocial”. 

<<< Tornar a la portada