El nou bar de la plaça de bous d’Ondara inicia la seua construcció

 El nou bar de la plaça de bous d’Ondara inicia la seua construcció
  04/10/2023

La demolició de l’antic edifici que albergava el bar annex a la plaça de bous d’Ondara ha iniciat la construcció del nou establiment hostaler, que va ser aprovat per unanimitat per l’Ajuntament a juny de 2022.

        La proposta, segons el projecte redactat, té com a línies mestres reduir l’impacte visual per a possibilitar una millor imatge de l’amfiteatre taurí de major renom a la comarca. En eixa dinàmica, han disposat que la mateixa planta que tenia l’actual bar s’utilitze només per la part en construcció del que és la cuina-barra i els lavabos, mentre que resta de la planta habilitarà una coberta tancada en vidre per a fer-ho transparent a la vista.

        Segons ha detallat el regidor de Manteniment i Infraestructures, Miguel Gomis, el  contracte de les obres del "Nou bar a l’espai de la plaça de bous" , van ser adjudicats el passat 15 de maig a l’empresa Plasfoc S.A, com a única contractista que es va presentar a la licitació, per un preu d'adjudicació de 250.773,61 euros, el qual al afegir-li el 21% d’IVA esdevé en un total de 303.436,07 euros per unes obres que tenen dotze mesos com a termini d’execució.

 

<<< Tornar a la portada