La campanya de prevenció solar de l’AECC d’Ondara compta amb la col·laboració de quatre dermatòlegs

  •  La campanya de prevenció solar de l’AECC d’Ondara compta amb la col·laboració de quatre dermatòlegs
  •  La campanya de prevenció solar de l’AECC d’Ondara compta amb la col·laboració de quatre dermatòlegs
  07/08/2023

Els Ajuntaments d’Ondara i Dénia i la  Creu Roja han col·laborat un any més en una nova campanya de prevenció solar organitzada per la Junta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer del primer dels municipis a la platja de l’Estanyó.

            En aquesta ocasió la iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels dermatòlegs dermatòlogues Ana Morell, Joana Cruanyes, Almudena Monteagudo y Juan Monte, els quals han revistat la pell dels que han fet acte de presència a l’estand de l’AECC situat a peu de platja  i els explicaren la importància de la prevenció a través de l’escrutini de pigues i lesions.

Aquest aspecte ha estat remarcat també pels  farmacèutics ondarencs Sara Mut i Fernando Mut a l’hora de reiterar la importància de la protecció solar durant tot l’any i no només en estiu. En relació a aquests protocols diaris, la dermatòloga ondarenca Ana Morell ha incidit en “l’erosió i desgast que li suposa a la pell la suma d’insolacions que el nostre cos acumula al llarg de la vida i la necessitat de reduir aquest impacte per mitjà d’una protecció constant i adient que revertirà en la longevitat i bon estat d’una pell saludable i cuidada”.

Pel que fa a la presència institucional s’han deixat veure el regidor de Sanitat ondarenc Jordi Ruiz-Orejón, així com el regidor de Dénia, Rafa Carrió, per a participar en el  programa d’una jornada que estigué amenitzada musicalment per l’artista ondarenca Marta Fornali.

“Es tracta d’una de les activitats tradicionals dins del calendari estival de l’associació ja que coincideix amb el calendari de vacances i amb un dels períodes de major exposició solar dins tot l’any” ha subratllat la presidenta de la junta local d'Ondara de la AECC, Mari Carmen Bisquert.

 

 

<<< Tornar a la portada