La Regidoria de Cultura d'Ondara impulsa un cicle per a potencia l’animació lector en persones adultes

 La Concejalía de Cultura de Ondara impulsa un ciclo para potenciar la animación lectora en personas adultas
  28/03/2022

La commemoració del Dia Internacional del Llibre ha motivat a la Regidoria de Cultura d'Ondara a llançar una iniciativa per a tractar de potenciar l'animació a la lectura de les persones adultes, que es vindrà a sumar a les propostes que ofereix del departament, mes a mes, per a fomentar la lectura entre la ciutadania.

El cicle, que porta per títol Contahistòries per adults - Els adults comptem si tu ens contes, ha previst una sessió mensual durant abril, maig i juny a partir de les 20 hores a la Casa de Cultura, per a reprendre l’activitat després de l’estiu. En concret les tres primeres sessions han quedat fixades a les 20 hores del 22 d'abril amb “Que bueno que viniste” de Fran Pintadera, el 27 de maig amb “Yayerías” de Félix Albo i el 20 de juny amb “El velatori del tio Batiste” a càrrec de d’Almudena Francés.

COMENZAMENT EL 22 D'ABRIL

Segons han explicat des del departament de Cultura, el projecte naix amb l'objectiu d'oferir activitats de foment de la lectura no només per a infants –que consideren coberta amb els contacontes setmanals per a xiquetes i xiquets-, i aquestes activitats se complementen amb el Club de Lectura d’Ondara. “D'una banda, amb el Cicle de Contahistòries per adults s'aconsegueix donar a conèixer contes per a persones adultes, i d'altra, es transmet el plaer d'escoltar històries narrades i dramatitzades per part de professionals”, han justificat. Així mateix han detallat que la temàtica de les històries, així com l'estil de les intervencions, són molt variades i depenen de la persona encarregada de l'espectacle, per a mitjançant històries, contes, faules o  llegendes, intentar cobrir distints vessants.

<<< Tornar a la portada