L’Ajuntament de Pego afavoreix la conciliació familiar mitjançant una Escola d’estiu de 150 places

 L’Ajuntament de Pego afavoreix la conciliació familiar mitjançant una Escola d’estiu de 150 places
  31/05/2023

La necessitat d’afavorir la conciliació familiar ha motivat a l’Ajuntament de Pego a posar en marxa una altra edició de l’Escola d’Estiu, organitzat i coordinat des del departament d’Esports durant el mes de juliol i la primera quinzena d’agost.

        Segons apunten des d’aquest el servei preveu oferir 150 places per a xiquets d’entre 3 i 12 anys en el col·legi Rosalia Bondia i el pavelló municipal Àusias March amb diferents activitats a desenvolupar per part d’una dotzena de monitors que seran complementades per excursions i jornades de piscina en el recinte de La Trilladora.

 

SERVEI OPERATIU DURANT JULIOL I AGOST

 

        Pel que fa a les fases s’han configurat per a que les famílies puguen adaptar-se in formalitzar la inscripció. Així el primer començarà el 3 de juliol i finalitzarà el 14, el segon el 17 i finalitzarà el 28 i l'últim tram serà del 31 de juliol a l'11 d'agost. “L’Escola d’Estiu és prioritària per a molts pares i mares que no poden deixar de treballar en període vacacional. pel fet que els xiquets i xiquetes estan atesos per persones adultes en tot moment,

participen en diferents tipus d'activitats i es presenta com una oportunitat a fer noves amistats” ha apuntat el regidor d'Esports i Joventut, Raül Tamarit, per a confirmar que les inscripcions romandran obertes a la piscina coberta fins el 16 de juny.

<<< Tornar a la portada