L'Ajuntament de Pego i Dorsal 19 retran homenatge a les muntanyes en la cursa Trail d’abril

 L'Ajuntament de Pego i Dorsal 19 retran homenatge a les muntanyes en la cursa Trail d’abril
  22/02/2023

El club d'atletisme pegolí Dorsal 19 estrenarà durant el Pego Trail previst pel 23 d’abril una samarreta amb la imatge d'una de les muntanyes de la vall que van patir el devastador incendi del passat estiu. La samarreta en qüestió pretén homenatjar a totes les muntanyes de l’entorn i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pego, que ha aportat 1.000 euros a tal fi des del departament de Turisme per a, segons el regidor Ricardo Sendra “potenciar, a través d'aquesta mena d'activitats i conjuntament amb les associacions i clubs, la marca “Pego el Cor de la Marina”, donar a conèixer que Pego és terra de sendes’.

            Aquest objectiu ha portat al Club Dorsal 19 a buscar un model de samarreta respectuós amb el medi ambient, pel que stà confeccionada amb material 100% reciclatge, amb fil de polièster obtingut del reciclatge de botelles de plàstic. Samarreta que compta amb un disseny subliminat per a garantir la transpirabilitat sense augmentar el pes. Amb això, el tractament d'assecat ràpid anomenat “Dry-Tec +’, d'anti rascades ‘Soft-light’ i de fixació del color ‘DC4’”, ha estat aplicat amb una tecnologia que afavoreix la comoditat del corredor durant la competició amb les costures planes i l'etiqueta impresa anti rascades.

            “És un model diferent en el qual es pot veure un de les muntanyes que conformen la vall que envolta a Pego i que també és imatge del Pego Trail d'enguany”, ha explicat Augusto Ferrándiz, com a portaveu del club atletisme local, per a recordar, a banda que la prova, prevista en principi per a novembre, va haver de canviar-se després de produir-se la tragèdia.

 

<<< Tornar a la portada