Maite Pérez ja prepara el nou contracte de la gestió dels residus de poda i jardineria 

 Maite Pérez ya prepara el nuevo contrato de la gestión de los residuos de poda y jardinería 
  10/11/2022

Previndre és clau per a evitar contratemps i per això l'equip de govern ja ha iniciat els passos previs per a tornar a licitar el servei de gestió dels residus de poda i jardineria que es generen en el terme municipal de Dénia. El contracte amb l'actual empresa acabarà dins d'un aoño (al setembre de 2023), ja amb la nova legislatura començada però la regidora Maite Pérez ha decidit avançar-se i obrir un període de consultes amb “més de 15 empreses del sector”. Segons s'ha explicat en el ple celebrat el dijous, l'objectiu és “planificar més adequadament les condicions tècniques, econòmiques i administratives” del procés.

Això sí, les empreses que desitgen col·laborar amb l'Ajuntament aportant informació el faran de manera voluntària i sense cap condició de cara a la licitació posterior. Es pretén recaptar dades entre empreses de gestió de serveis públics de tractament i valorització de residus sòlids urbans (fracció poda i jardineria); fabricants i comercialitzadors de maquinària; i empreses consultores i de serveis relacionats amb la gestió i control dels serveis objecte del contracte.

El ple ha deixat a més aprovat el macro contracte dels serveis de llum en instal·lacions esportives i vies públiques. Li ho va quedar l'empresa Siletec Global de Serveis i Obres, per 871.820 euros durant 15 anys. Des del PSPV, s'ha explicat que “l'estalvi en matèria de consum que ha previst l'ajuntament amb aquest nou contracte és d'aproximadament un 70% en gestos d'il·luminació exterior, un 25% en consum elèctric dels edificis municipals i d'un 10% en el consum tèrmic de les instal·lacions municipals”.

(Foto: Alquileres Dénia Sol) 

<<< Tornar a la portada