Nou empreses opten a la contractació per redactar el projecte del centre de salut de Pedreguer

 Nueve empresas optan a la contratación para redactar el proyecto del centro de salud de Pedreguer
  07/06/2022

Nou empreses s’han presentat per redactar el projecte del nou centre de salut de Pedreguer, que costarà 254.349,68 euros, a la mesa de licitació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. El nou centre de salut comptarà, entre d'altres, amb cinc consultes de medicina de família, tres d'infermeria; una consulta de Pediatria, una consulta d'Infermeria pediàtrica; zona d'Extraccions, Tractaments i Urgències; Punt d'atenció continuada i àrea d'atenció a la dona. En total, la instal·lació tindrà una superfície útil de 1.406,25 m2.
    A banda, l’objectiu és que el nou edifici necessite una baixa demanda energètica, gairebé nul·la. Per procurar que les instal·lacions siguen tan eficients com siga possible i una climatització amb la mínima aportació energètica, s'aposta pel correcte aïllament i ventilació, sense que es produesquen variacions de les condicions òptimes de confort ambiental interior.        

El nou centre de salut de Pedreguer, la construcció del qual es preveu que es licite el proper any, és una de les inversions contemplades per a la província d'Alacant al Pla Créixer+ de millora d'infraestructures sanitàries 2021-2023, que preveu un total de 96 actuacions: 58 es realitzaran a centres d'atenció primària i 38 a hospitals, amb una inversió de més de 658,3 milions d'euros.
    Del total d'aquestes intervencions, 34 es faran a la província d'Alacant, amb una inversió de 224,7 milions d'euros.

<<< Tornar a la portada