Portal de la Marina regala una mascareta diseñada per Patricia Bolinches

 Portal  de la Marina regala una mascarilla diseñada por Patricia Bolinches
  22/02/2021

 

El centre comercial continua amb la seua acció *Mescareta premiant les compres amb màscares d'edició limitada que l'artista ha creat en exclusiva per al centre comercial

 

El Centre Comercial Portal de la Marina,presenta la mascareta que l'artista Patricia Bolinches ha creat en exclusiva per a ells, i que els clients podran aconseguir fins el pròxim 21 de març en fer les seues compres. Per a emportar-se aquesta mascareta exclusiva d'edició limitada de 200 unitats, els clients han de ser socis del club de fidelització del centre comercial, el Club de los Disfrutones. A més, hauran de presentar un tiquet o suma de tiquets per un valor igual o superior a 60€ en el Punt d'Informació, inclosos els tiquets de l'hipermercat.

Aquesta màscara de l'artista Patricia Bolinches @*laboli és la segona edició de la col·lecció limitada dissenyada per artistes de la zona per a la iniciativa "Mescareta” de Portal de la Marina. Una acció que el centre comercial durà a terme durant, almenys, els primers 6 mesos de l'any i en la qual cada mes un artista serà l'encarregat de crear un disseny.

Segons Virginia Carrasco, directora del centre, “amb l'arribada de febrer vam voler que la màscara tinguera una temàtica concorde a Sant Valentí, possiblement el dia més important del mes. No obstant això, aquest disseny durarà fins a març, alguna cosa que Patricia va saber captar a la perfecció. Per això aquesta màscara va més enllà del mite de l'amor romàntic propi de Sant Valentí. Aquesta màscara parla d'estimar-se a un mateix, d'estimar a qui un vulga i, sobretot, d'estimar bé. Un missatge molt positiu que ens encanta poder transmetre i que Patricia ha plasmat en un preciós disseny". 

<<< Tornar a la portada