Primera Regional: Orba i Gorgos empaten en un vibrant derbi

Primera Regional: Orba y Gorgos empatan en un vibrante derbi
  05/12/2022
El Pego es retroba amb la victòria i el Pedreguer i el Pedreguer cau a casa

La jornada desé-primera en el grup VI de la Primera Regional va deixar en taules (1-1) un apassionant derbi entre Orba i Gorgos que es va guardar el millor per al final. Rata va marcar de penal en el 83 per a l'Orba, i als quatre minuts va empatar Raúl Torres per als gaters, que van acabar amb un jugador menys per l'expulsió d'Eric Mengual.
    En la resta de marcadors, el Pego es va retrobar amb el triomf amb un 3-0 enfront del Bellreguard. Sellens va obrir el marcador en la segona part i Carles va arredonir el resultat amb un doblet. Els rogets es reafirmen en la segona plaça de la classificació que dona dret a l'ascens.
    Mentrestant, el Pedreguer es va posar per davant als 12 minuts amb una miqueta de penal que va transformar Andrés. No obstant això, el Portuaris li va donar la volta en el marcador en l'últim quart d'hora del partit (1-2). El segon tant va arribar en el descompte, quan els visitants jugaven amb un menys per doble groga de Peiró.

DERROTA DEL BENISSA

Tampoc va poder puntuar el Benissa, que va caure a casa contra el l'Alfàs del Pi (1-2). Els de la Costa es van avançar amb una miqueta d'Álvaro en el minut 13, però els visitants van igualar en el 21 i li van donar la volta al marcador en el 81.