Regional Preferent: El Dénia remunta un 0-3 però acaba perdent, el Calp empata i el Jávea guanya per la mínima

Regional Preferente: El Dénia remonta un 0-3 pero acaba perdiendo, el Calpe empata y el Jávea gana por la mínima
  26/02/2023

La jornada catorzena en el grup III de la Regional Preferent no ha sigut del tot bona per als equips de la Marina Alta, que jugaven com a locals. Només el Xàbia ha sigut capaç de véncer davant el Carcaixent per 1-0 amb gol de Ramis en el minut 12. Els d'Ivorra aconsegueixen de nou dos triomfs consecutius i s'enganxen al tren de la lliga.
    Per part seua, el Calp va haver de conformar-se amb un empat front el CDSB Ontinyent (1-1), que es va avançar en el minut 23. Ja en la segona meitat, Meji va aconseguir el punt de l'empat per als calpins.
    El Dénia-Castellonenc (3-4) va deixar molts gols i emoció al final. Els visitants ja guanyaven 0-3 en una primera mitja hora en el qual l'equip groguet es va veure desbordat en defensa. Però Destefano va retallar en el minut 33 i en la segona meitat Panucci i Jaume van empatar la trobada. En el minut 79, quan el Dénia jugava amb un més per expulsió d'un jugador visitant, va arribar la sentència per al Castellonenc.