Regional Preferent: Triomf del Jávea, empat entre el Calp i el Dénia en el derbi, i derrota del Pedreguer

Regional Preferente: Triunfo del Jávea, empate entre el Calpe y el Dénia en el derbi, y derrota del Pedreguer
  31/01/2022

Per fi el Jávea ha tornat a guanyar en Lliga, tres mesos després, davant l'At Benidorm (4-3) en un partit que va liquidar en la primera part. Els locals es van anar al descans amb un rotund 3-0 encara que en la segona meitat va despertar l'equip visitant que a punt va estar de donar la campanada. Héctor, Fran i Quintana, per partida doble, van posar els gols d'aquest triomf que suposa un alleujament per al Jávea.
    D'altra banda, el derbi Calpe-Dénia va concloure amb empat a dos. El partit va tindre una arrancada molt moguda amb dos punts en els primers cinc minuts, un per cada bàndol. Alexis va marcar per als locals però immediatament Ramis va posar l'empat. Abans del descans Renzo va marcar de penal, i en l'arrancada de la segona meitat va ser Manu qui va igualar el partit. El Dénia va jugar el seu primer partit en lliga sense el seu golejador Panucci, que es va quedar en la banqueta per precaució davant unes molèsties musculars.
    El que no alça cap és el Pedreguer, que fa un nou pas arrere en la classificació i ja és tercer per la cua. Els de Dalt no van realitzar un mal partit a casa del Rácing de Benidorm, però novament van entropessar amb les circumstàncies per a acabar perdent 3-1. En una primera part igualada, els locals es van avançar en el minut 37 després d'una incursió per la banda esquerra. Després del descans el Pedreguer va eixir per l'empat i va tindre més arribada a l'àrea contrària, mentre els de casa tractaven d'aprofitar els espais. En una desafortunada pèrdua de pilota en camp propi del Pedreguer arribaria el segon per als locals en la meitat de la segona part. El Pedreguer va insistir i va retallar després d'un servei de cantonada que va rematar Meji a la xarxa, quasi al final del partit que va despertar les esperances. No obstant això, en el descompte de nou una acció desafortunada va acabar amb penal per als de casa i a més expulsió del central Iván, que segons l'àrbitre va traure amb la mà una pilota que es colava en la porteria de Gauchi. El conjunt local va aprofitar per a sentenciar la trobada i deixar sense opcions al Pedreguer.