Ribera signa 38 contractes indefinits amb professionals d'infermeria del Departament de Salut de Dénia

 Ribera firma 38 contratos indefinidos con profesionales de enfermería del Departamento de Salud de Dénia
  11/05/2022

Es tracta d'una iniciativa que mostra l'aposta del grup Ribera per l'estabilitat de la plantilla i l'ocupació de qualitat

 El Departament de Salut de Dénia, gestionat pel grup sanitari Ribera, ha fet indefinides a 38 professionals d'infermeria que mantenien contractes de caràcter eventual. 

La mesura ha sigut comunicada a les/us infermeres/us durant les últimes setmanes i es farà efectiva en els pròxims dies. Segons Natalia Casado, la directora d'infermeria del Departament de Salut, “l'objectiu és poder oferir estabilitat al personal d'infermeria, així com posar en valor el seu esforç i dedicació constant.”

Es tracta d'una mesura alineada amb els valors del grup sanitari i encaminada a atraure i *fidelizar talent que, com assenyala Salvador Sanchis, el director de Persones del grup Ribera “especialment en moments complexos com l'actual és important l'aposta per l'ocupació estable per a generar compromís dels professionals a llarg termini en les organitzacions sanitàries.”

Les professionals, que han acollit aquesta notícia amb satisfacció, han rebut l'agraïment per part de Direcció per l'esforç realitzat des de la seua incorporació a l'equip humà de l'hospital. 

Ribera manté una aposta decidida i de qualitat en l'ocupació com a part de la seua política de recursos humans. El grup sanitari manté en les seues diferents organitzacions manté una relació laboral indefinida del 95% amb els seus empleats. 

 

 

<<< Tornar a la portada