Torna una nova edició de la Festa del Comerç a Pedreguer amb desfilada de moda, exposicions, música i molt més 

 Torna una nova edició de la Festa del Comerç a Pedreguer amb desfilada de moda, exposicions, música i molt més 
  04/03/2024

Pedreguer es prepara aquesta cap de setmana per a viure una nova edició de la Festa del Comerç, que es desenrotllarà durant tres jornades, del 8 al 10 de març, carregades d’activitats. Entre d’elles, destaca la clàssica desfilada del comerç de dissabte, en la que les principals marques locals de moda i complements exposen les últimes tendències en les seues respectives especialitats. A banda, la Plaça Major s’omplirà amb els estands d’empreses des de divendres fins diumenge, amb exhibicions i venda de tot tipus d’articles, descomptes, demostracions i altres iniciatives. Tampoc faltarà la música, tallers i els stands gastronòmics que s’instal·laran a la Plaça de l’Amistat. La festa està organitzada per la Regidoria de Comerç a través de l'ADL Creama-Pedreguer i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer, amb el suport de la Conselleria de Comerç i la Diputació d'Alacant. 

Una de les novetats d’enguany és que el programa inclou la Manifestació del 8M, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que partirà des de la Glorieta a les 20 hores de divendres i aplegarà a la Plaça Major.

El programa previst per aquestos dies és el següent:

 

DIVENDRES 8

- A partir de les 18 h.: Stands d’empreses, amb exhibicions i venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació. 

- A les 19 h.: Obertura dels STANDS GASTRONÒMICS, a la plaça de l’Amistat. 

- A les 20 h.: Manifestació del 8M, amb eixida a les 20.00 hores des de la Glorieta.

- A les 22.30 h.: Concert d’Histeriia, a la Plaça de l’Amistat.

 

DISSABTE 9

- A partir de les 10 h., i durant tot el dia: Stands d’empreses, amb exhibicions, venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació. 

- A les 10 h.: Actuació de la Batucà Katuba.

- A les 10.30 h.: Recepció Artesanes Bolivianes dins del programa “Ser dona al Sud”, projecte del Fons Valencià per la Solidaritat, a l’Ajuntament. 

- De 11.00 a 13.30 h.: Animació infantil al C/ Major. 

- A les 11 h.: Demostració d’Artesania Boliviana, al stand  de l’Ajuntament, ACEP i Creama-Pedreguer.

- A les 11 h.: Màster class de ZUMBA per a xiquets i majors, a càrrec d’EVA DANCE STUDIO, als Pòrxens.

- A les 12 h.: Obertura dels STANDS GASTRONÒMICS, a la Plaça de l’Amistat.

- A les 12:30 h.: Entrevista a Irene Ballester Buigues, pedreguera, feminista, professora i doctora en Història de l’Art, a càrrec d’Andrea Vives Comes, estudiant del Grau de Publicitat, als Pòrxens.

- A les 18 h.: Desfilada del Comerç als Pòrxens: roba, complements, llenceria, pentinats, maquillatges i altres productes. (Retransmissió en directe per streaming a través de Facebook Live de l’Ajuntament de Pedreguer). 

- A les 20 h.: Concert de PALO SANTO a la ZONA GASTRONÒMICA.  

- A les 22.30 h.: Música en directe a càrrec de DJ RIBES a la ZONA GASTRONÒMICA. 

 

DIUMENGE 10

- A partir de les 10 h., i durant tot el dia: Stands d’empreses, amb exhibicions, venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació.

- A les 10 h.: Obertura dels STANDS GASTRONÒMICS

- A les 10 h.: Cercavila de TRAGINERS COLLA DE DOLÇAINERS I TABALATERS. 

- De 10 a 14 h.: Exhibició del Club de Tir amb Arc Arquers de Pedreguer, al pati de l’entrada de la capella de l’Església de la Santa Creu de Pedreguer

- De 10 a 14 h.: Exhibició d’instruments, a càrrec del GRUP DE DANSES DE PEDREGUER, als Pòrxens. (De 10.00h a 12.00h: Taller de tocar el cànter / De 13.00h a 14.00h: Exhibició de tocar les castanyoles).

- De 11 a 13.30 h.:  Animació infantil al C/ Major. 

- A les 11 h.: Xerrada “Menjar saludable pot ser fàcil”, a càrrec de Gloria Baydal Martí, Dietista-Nutricionista de DINUPE, als Pòrxens.

- A les 12 h.: Desfilada de perruqueria i moda canina, a càrrec de Mascotetes-Vetercan, i amb la col·laboració de l’Associació Animalista els Poets, als Pòrxens. 

- De 12 a 14 h.: Taller de manualitats, a càrrec d’AMADEM, als Pòrxens.

- A les 12 h.: Concert de LA MOCHA a la ZONA GASTRONÒMICA. 

- A les 17 h.: Conta-contes “Pipita Calcesllargues”, als Pòrxens. 

- A les 18 h.: Berenar popular de xocolate amb valencianes, patrocinat per Supermercats Masymas, Suma Supermercat Margarita i Germans Ribes, als Pòrxens.

- A continuació, actuació del grup ETC Pedreguer, Comerciants de l’humor, per la Plaça Major i els Pòrxens.   

A més a més, per conjugar comerç i solidaritat, l’organització convida als visitants a fer donacions a CÀRITES, que diumenge tindrà un lloc assignat davant del Centre Parroquial. 

<<< Tornar a la portada