Xàbia estrena una nova seu auxiliar de bombers per a emergències durant l'estiu

  •  Xàbia estrena un nuevo retén auxiliar de bomberos para emergencias durante el verano
  •  Xàbia estrena un nuevo retén auxiliar de bomberos para emergencias durante el verano
  17/06/2022

L'Ajuntament i l'empresa municipal d'aigües Amjasa han condicionat en les últimes setmanes un antic magatzem propietat de l'hídrica per a convertir-lo en un espai que servisca de seu auxiliar de bombers durant l'estiu. La nova seu disposa de cuina, sala d'estar, bany amb dutxa i una terrassa, i està previst que atenga el servei des de l'1 de juliol fins al 30 de setembre.
    Amb aquesta nova instal·lació Xàbia disposarà per primera vegada d'una reguarda permanent de bombers proveïts d'una autobomba rural pesada. Aquest reforç permetrà millorar la resposta a les necessitats operatives i reduir el temps de resposta durant uns mesos en què el municipi augmenta la seua població i veu incrementar-se els riscos d'incendis urbans, forestals, accidents de trànsit i rescats muntanyencs.
    El local, situat en un punt estratègic de la zona del Pla, té una connexió ràpida tant amb el poble, Duanes i Arenal com cap a les vies que porten a les masses forestals del sud del municipi, les més allunyades del parc comarcal. També té molt a prop l'helisuperficie per a emergències.

<<< Tornar a la portada