10.000 mascaretes es repartiran a Dénia a partir d'este dimarts

10.000 mascarillas se repartirán en Dénia a partir de este martes
  13/04/2020

Agents de la Policia Nacional i la Policia Local de Dénia repartiran màscares als usuaris dels transports públics, com a taxis i autobusos. L'Ajuntament té 10.000 màscares. Les persones que les rebran són les que utilitzen les línies d'autobusos de Les Marines, Les Rotes, l'Hospital, les interurbanes (TRAM, altres pobles de la comarca i de la Comunitat) i els taxis. 

Des de primeres hores d'aquest dimarts, es començaran a entregar en la parada de taxis del carrer Candida Carbonell així com a l'Esplanada Cervantes i en la parada del bus de l'hospital. El repartiment continuarà el dimecres en altres llocs de la ciutat. 

Es tracta de complir amb les recomanacions del Govern d'Espanya perquè la gent utilitze màscares en els seus desplaçaments al treball o per a realitzar activitats de primera necessitat, com fer la compra, acudir al metge i passejar al gos. Els veïns no poden eixir de casa per altres raons, com passejar, anar a casa de familiars o coneguts o realitzar exercici físic a l'aire lliure, perquè aquests casos seran sancionats. 

En la foto, les caixes de mascaretes que es repartiran demà dimarts i el dimecres. Cada caixa té 2.000 unitats. 

<<< Tornar a la portada