Ja és Nadal en el mercat d'un món millor d'Els Magazinos

  • Ya es Navidad en el mercado de un mundo mejor de Els Magazinos
  • Ya es Navidad en el mercado de un mundo mejor de Els Magazinos
  04/12/2021

 

Si hi ha una època ‘per a celebrar’ aqueixa és el Nadal. I en Els Magazinos, per molts motius i amb propostes que giren al voltant de l'art, la música, la gastronomia i l'artesania. Totes elles amb el sabor mediterrani que caracteritza tot el que allí es cou i sota les premisses de la sostenibilitat i de donar valor al que ens és més pròxim. Com a mostra, un botó. El mercat gastronòmic ha donat la benvinguda al Nadal amb l'encesa de llums. L'elecció de la data no és casual: 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional.

Un gran arbre de Nadal i la decoració elaborada pels xics i xiques de l'associació Aprosdeco van ser el centre d'atenció de l'arrancada de la programació nadalenca en Els Magazinos, on de la mà de Cervesa Túria trobarem aquests dies molts ‘Motius per a celebrar’, com indica el nom de la campanya. Entre ells, les exposicions ‘Labyrinthus’, de l'artista balear Ramón Company en el Taller Túria, i ‘Collages”, de la il·lustradora alacantina Edel García en A la Fresca. Tots els dijous de desembre hi haurà música en la plaça amb el Nadal Sona (de 19 a 21 h.) i, per descomptat durant tot el mes i els caps de setmana de gener, mercat ambulant amb moda, artesania i gastronomia de productes de proximitat (els dies 4, 5, 6, 11, 12 de desembre, del 18 al 24, del 26 al 30 de desembre i del 3 al 5 de gener, d'11 a 17 h.).

Però encara hi ha més. Amb motiu de la celebració del D*na Restaurant, els locals Els Cuinetes, Els Monges, Grndback i Ostrarium ofereixen menús especials. No sols això, el director d'Els Magazinos, Luis Cañizares, moderarà demà diumenge 5 de desembre la taula redona El paisatge gastronòmic sostenible. Recepta per a un món millor. Concebuda com una trobada amb fills i nets d'agricultors, pescadors i hostalers de Dénia, comptarà amb la participació d'Héctor Carrió (Tossut), Toni Santacreu (guanyador de la Millor Tomaca), Marc Ros (barca Cap Prim) i Jaume Cervera (cuiner de Casa Federico)

En la programació hi ha també espai per als més xicotets, que en les vespres de Nadal podran deixar les seues cartes en una bústia especial perquè els arriben a Papà Noel i als Reis Mags (si acudeixen amb la seua família als Cuinetes o A la Fresca els dies 25 de desembre i 6 de gener rebran un joguet com a obsequi). I ja de ple en les festes, el 17, 18 i 19 de desembre Els Magazinos ens proposa brindar i retrobar-nos amb els nostres compartint alguna de les seues 23 propostes gastronòmiques, gaudir d'un aperitiu el dia 24 o del menjar de Nadal el 25. 

Hi haurà sopar especial de Nit Vella en A la Fresca i en Els Cuinetes i es podrà donar la benvinguda al nou any prenent el raïm en la plaça d'Els Magazinos. Un bon pla.

<<< Tornar a la portada