Obri la Fira de Tots Sants de Dénia, tan esperada per tots

  • Abre la Fira de Tots Sants de Dénia, tan esperada por todos
  • Abre la Fira de Tots Sants de Dénia, tan esperada por todos
  • Abre la Fira de Tots Sants de Dénia, tan esperada por todos
  21/10/2022

La Fira de Tots Sants de Dénia és enguany més moderna i s'ha adaptat a les necessitats socials actuals. Instal·lada en el recinte de Torrecremada, tindrà un fil musical conjunt per a reduir la contaminació acústica i afavorir la inclusió de les persones amb necessitats auditives. Així s'especifica en el conveni de l'Ajuntament amb els firaires.

La fira s'ha inaugurat aquest divendres i estarà en funcionament fins al 6 de novembre; en horari autoritzat de 9 hores del matí a 1 de la matinada; començant el seu muntatge el 17 d'octubre, i el seu desmuntatge el 7 de novembre.

Entre les novetats, destaca la instal·lació d'un fil musical homogeni per a tot el recinte, amb el volum controlat, amb l'objectiu de reduir l'impacte acústic i afavorir la inclusió de les persones amb necessitats auditives. Només dues atraccions –el bou mecànic i el minirodeo- mantindran música pròpia perquè l'atracció va lligada, però la posaran al volum mínim necessari.

Hi haurà un dia de fira inclusiva –el dia 26- en què les atraccions prescindiran de música i soroll. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar que els xiquets i xiquetes amb trastorns de l'espectre autista i altres necessitats auditives puguen gaudir de la fira amb un ambient que els siga més amable i favorable.

Els preus s'incrementen en 0’50 euros per atracció. Però cap podrà superar els 3,50 euros, en el cas de les infantils, i el dels adultes no passarà dels 4 euros. Només dues atraccions especials seran una mica més cares.

Els dies del xiquet es mantenen els preus igual que l'any passat, a 2 euros; a excepció de tres atraccions especials que costaran 2,50 euros. Aquests quatre dies seran el 21 i 26 d'octubre i el 3 i 6 de novembre.

 

 

<<< Tornar a la portada