Actuació de Gaia Caporiccio al Dénia International Piano Festival 

  • Actuación de Gaia Caporiccio en el Dénia International Piano Festival
  • Actuación de Gaia Caporiccio en el Dénia International Piano Festival
  06/11/2023

El Dénia International Piano Festival continuarà dimecres que ve 15 amb l'actuació de Gaia Caporiccio, en el Teatre Auditori del Centre Social, a les 20 hores. El programa està concebut com un viatge entre Roma i París i inclou les següents obres: G. Sgambati: Notturno op. 33 i Notturno op. 20 n. 1 Gavotte; L. van Beethoven: Sonata op. 13 “Patetica. F. Schubert: Impromptus op. 90 n. 2 e 3. C. Debussy: Clair de Lune i Estampes (Pagodes Soirée dans Grenade Jardin sous la pluie). 

Procedent de Suïssa, Gaia Caporiccio ha actuat com a pianista solista en dues ocasions amb la Filharmònica Michail Jora (Bacau-Romania), així com amb l'Orquestra Collegium Tibertinum, l'Orquestra Juvenil de Calàbria i l'Orquestra Musici di Parma. Un dels seus objectius és el redescobriment de compositors italians menys coneguts. En 2020 va començar la gravació de les Obres Completes per a Piano de Giovanni Sgambati per al segell Brilliant Classics en 4 CD. També ha gravat el Concerto Gregorià de P. A. Yon amb l'organista Tommaso Mazzoletti en la Catedral de Lausana.

El Dénia International Piano Festival, que va començar a l'octubre, compta amb la participació de joves talents de diferents países.la iniciativa, que compta amb el suport de la Delegació de Cultura i el Club Rotari Dénia, és una oportunitat de gaudir amb les interpretacions de pianistes, que estan destacant a Europa i Àsia. 

Les entrades es poden comprar a través de la web arsaltacultural.com o bé en la taquilla del teatre auditori, que estarà oberta dues hores abans del concert. 

<<< Tornar a la portada