Adéu 2018/ Ondara: El centre juvenil i la reducció del deute marquen la legislatura

Adéu 2018/ Ondara: El centre juvenil i la reducció del deute marquen la legislatura
  29/12/2018

 

L’exercici polític 2018 a Ondara ha estat determinat per les gestions per habilitar l’Espai Jove com a infraestructura senyera d’aquesta legislatura i la reducció substancial del deute. El primer, que preveu ser licitat en les pròximes setmanes per a començar després de superar les proves de càrrega de l’estructura, ha estat el botó de mostra de l’aposta de l’equip de govern per a que el municipi compte amb una infraestructura adequada per a canalitzar l’esplai i la formació d’aquest sector de població. Infraestructura que, ha estat aconseguida mitjançant una permuta gestionada des de l’Ajuntament amb els propietaris de l’immoble.

            A banda, l’exercici ha estat aprofitat per l’equip de govern per a aprofundir en l’adequació d’altres infraestructures i dotacions pendents amb especial atenció als parcs, camins i recollida de residus.

            Tot això dins d’un any polític on l’oposició, tal i com ha fet durant tota la legislatura, ha continuat al ralentí, encara que en els últims plenaris sembla accelerar contrarellotge per a, de cara a les eleccions, tractar de fer la tasca que no han estat capaços en aquests més de tres anys i mig.

Subscriu-te!