Agraïment de l'Hospital HLA San Carlos a empreses i particulars per les seues mostres de carinyo i recolzament

  • Agradecimiento del Hospital HLA San Carlos a empresas y particulares por sus muestras de cariño y apoyo
  • Agradecimiento del Hospital HLA San Carlos a empresas y particulares por sus muestras de cariño y apoyo
  • Agradecimiento del Hospital HLA San Carlos a empresas y particulares por sus muestras de cariño y apoyo
  22/04/2020

Són moltes les empreses i particulars que han mostrat, i continuen mostrant, el seu suport a tot el personal de l'hospital en aquests quasi dos mesos de crisis del coronavirus en forma de donacions altruistes de material sanitari i no sanitari a tot el personal de l'hospital HLA San Carlos.

        Algunes d'aquestes donacions provenen per mitjà de l'empresa Medisand i dels particulars Martin-Loeches i la família Higgins Davis en forma de material sanitari igual que les monges del Convent Germanes Agustines Recol·lectes i l'Associació “Valentes de Beniarbeig” que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa donant una quantitat important de màscares.

        Igualment, Vicente Castells, l'AECC d'Ondara i l'UTE Solidària La Ribera han col·laborat donant unes pantalles protectores que han sigut tan útils per a tot el personal d'atenció.

        En aquesta mateixa línia, la família Giner Gallego, fleca “El Brioix”, família Higgins Davis o el Restaurant La Xerna, entre altres, han volgut mostrar tot el seu suport amb donacions d'aliments, com a mones de Pasqua, xocolates, galetes i pastes per als moments en què reposar forces era tan necessari

        Els xiquets del Col·legi Alfa i Omega també han oferit tot el seu afecte i han animat a tots els sanitaris amb els seus fantàstics dibuixos i traços que han tret més d'un somriure.

        Finalment, no es pot oblidar els gestos de les Forces de Seguretat de l'Estat, tant Policia Local com Policia Nacional, així com Creu Roja de Dénia i Protecció Civil que han estat presents amb les seues sirenes i aplaudiments a les huit de la vesprada cada dia.

        A tots ells i molts més, l'Hospital HLA San Carlos desitja agrair totes aqueixes donacions i mostres de suport i afecte durant aquests dies tan complicats.

Subscriu-te!