Alejandro Climent es proclama campió d'Espanya de Fórmula Kite a Dénia

  • Alejandro Climent se proclama campeón de España de Fórmula Kite en Dénia
  • Alejandro Climent se proclama campeón de España de Fórmula Kite en Dénia
  • Alejandro Climent se proclama campeón de España de Fórmula Kite en Dénia
  11/06/2018

El denier Kiko Peiró aconsegueix l'or en el campionat nacional juvenil

Durant tres jornades, Dénia ha estat seu del Campionat d'Espanya de Fórmula Kite 2018 i l'Open, on s'han pogut completar deu de les quinze mànigues programades. El regatista del Club Esportiu Marina El Portet, Alejandro Climent ha tornat a demostrar un any més perquè és un dels millors en la disciplina. Climent s'ha proclamat guanyador en el Campionat d'Espanya.


Cal assenyalar també que una de les actuacions més rellevants de tot el campionat va recaure sobre el jove denier Kiko Peiró del Marina El Portet, que amb quinze anys va completar totes les regates del campionat, aconseguint coronar-se campió d'Espanya Juvenil. A més va aconseguir un sisè lloc en la general i un vuitè en l'Open d'Espanya.

La cita esportiva va estar molt emocionant, en el primer dia, -vdivendres- es va arribar amb un empat a la primera posició provisional entre l'espanyol Alejandro Climent, el favorit per alçar-se amb el campionat, i el rus Aleksey Chivizov. Dissabte -segona jornada- el vent va posar en escac al cos tècnic organitzador liderat per Evaristo Cabanell, que malgrat que va intentar per tots els mitjans hissar senyal d'atenció no ho va aconseguir, veient-se obligat a hissar l'ajornament, de manera que tota l'emoció es va quedar per al diumenge, últim dia de competició en aigües de Dénia.

Subscriu-te!
Suscrpciones

Subscriu-te al
butlletí de notícies

He llegit i accepte l'avís legal
Cercar notícies