Canfali Marina Alta

Alts ibèrics criança posa en marxa la ruta: El teu vi, la teua tapa i tu

Altos ibéricos crianza pone en marcha la ruta: Tu vino, tu tapa y tú
  04/05/2017

Alts Ibèrics Criança et convida a participar de la tradició amb el seu vi de la Rioja, a partir del 12 i fins al 28 de maig, alguns establiments a Dénia oferiran una promoció especial en què es proposa degustar un excel·lent vi tempranillo de la Rioja acompanyat d'un aperitiu.

En total s'han adherit a la promoció quinze establiments: Bar Chicago, El Tomillar de Jose Luis, Al Forn, Tasca Els Tomassets, Hotel Nou Roma, La Tasca Eulalia, Bar Classic, La Lateria, La Luna, Cervecería El Mosset, Open 89, Cervecería Golden, Cervecería Bavaria, El Chachi, Summer In Love.

La ruta té com a objectiu donar a conèixer el 100% tempranillo de Bodegas Torres. Vestit de vermell intens amb detalls en or i rombes troquelats, Alts Ibèrics Criança té la vocació a convertir-se l'acompanyant perfecte de les tapes i la cuina espanyola contemporània.

Sota l'empara de la Denominació d'Origen Qualificada Rioja, està elaborat amb raïms curosament seleccionades i una criança en bóta de roure americà i francès durant 12 mesos, afinat posteriorment amb un envelliment de 6 mesos en ampolla. El resultat és un brou color cirera picota que en nas té una intensa aroma a flors blanques i fruits vermells i l'entrada en boca és fresca i vellutada amb un recorregut llarg i especiat en el qual s'expressa la finor i suavitat dels seus tanins.

¡Atreveix-te a assaborir el millor de la nostra tradició amb Alts Ibèrics Criança!

Cercar notícies
Agenda