Andreu Valor obri el cicle de concerts A cau d’Orella de La Fundació Baleària 

Andreu Valor obri el cicle de concerts A cau d’Orella de La Fundació Baleària 
  14/04/2022

La sala L’Androna de Baleària Port serà l’escenari d’un cicle de concerts organitzat per al Fundació Baleària que arrancà hui dijous, a les 19 hores, amb l’actuació d’Andreu Valor. El cantautor de Cocentaina enceta així una programació regular de concerts en acústic que pretén promocionar la cultura dels territoris on opera la naviliera. En el seu huité disc, Insurrecte, Valor deixa vore eixa ànima rebel seua que planta cara a les injustícies i canta a la pau i les llibertats. El treball va estar premiat com a millor disc de cançó d’autor en els Premis Carles Santos 2020. Ara prepara un nou disc, que porta per títol Un nou món i que serà el que fa nou en la seua discografia.

El cicle de concerts A cau d’orella és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Baleària amb els artistes d’aquells llocs on operen els vaixells de la naviliera. El seu objectiu és bàsicament promocionar i incentivar l’intercanvi de cultura musical.

La programació del cicle continuarà fins el mes de juny amb un cartell de luxe: Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Pérez (21 d’abril), Borja Penalba i Francesc Anyó (5 de maig), el grup eivissenc Solpost (20 de maig), Neus Ferri (9 de juny) i el cantautor Rafa Xambó (23 de juny).

Les entrades per cada concert, amb aforament limitat, s’adquiriran el mateix dia de les actuacions en la pròpia sala i tenen un cost de 5€ amb consumició inclosa.

La Fundació Baleària va realitzar 282 col·laboracions i accions d’àmbit cultural, solidari i de sostenibilitat en 2021. Actualment manté acords amb 150 entitats dels territoris on opera la naviliera.

<<< Tornar a la portada