Canfali Marina Alta

Antonia Abellán veurà reconeguda la seva tasca com a docent en les Jornades de Guitarra de Dénia

Antonia Abellán verá reconocida su labor como docente en las Jornadas de Guitarra de Dénia
  06/09/2018

Les Jornades de Guitarra Ciutat de Dénia reten aquest any homenatge a Antoñita Abellán, que rebrà el premi a la difusió. Aquest guardó, que es lliurarà el dijous abans del segon concert, reconeix el seu treball com a docent. La deniera va començar el seu camí en la música en els anys seixanta a la Ronda de la Marina i va continuar com a intèrpret en els setanta acompanyada per Joaquín Boscà en l'agrupació Veus del Poble.
El festival s'obrirà el dimecres, a les 20.30 h., a l'auditori del Centre Social amb la veu de Gemma Abrié, que acompanyada per Vicens Martín a la guitarra, presentarà l'espectacle SoloBasSing. Aquesta serà una actuació amb grans influències mediterrànies, però també afroamericanes. L'artista catalana, que a més toca el contrabaix, es va especialitzar en jazz a l'Escola Superior de Catalunya.
Dijous serà el torn de la Nova Companyia de Guitarres, organitzadora de l'activitat. L'agrupació de guitarra deniera, que dirigeix ​​Pepe Ortolà, celebra els seus 17 anys de carrera regalant un disc amb l'entrada del dia del seu concert.

Cercar notícies
Agenda