Apareix un cas positiu per coronavirus entre el personal de la residència d'ancians Santa Lucía de Dénia

Aparece un caso positivo por coronavirus entre el personal de la residencia de ancianos Santa Lucía de Dénia
  04/08/2020

Els usuaris han sigut aïllats en les seues habitacions

L'Ajuntament de Dénia ha aplicat el protocol de seguretat en la residència d'ancians Santa Lucia després de detectar-se un positiu per COVID-19 entre els treballadors. Aquest dilluns, els residents van ser asilats a les seues habitacions i a partir de hui es començaran a realitzar-se les proves PCR a tots els residents i al personal. 

A més, s'ha celebrat una reunió informativa amb els familiars dels residents per a informar-los de les mesures adoptades i del que pot passar a curt termini. Segons ha informat l'Ajuntament, es gestionarà aquesta situació en col·laboració amb les autoritats sanitàries "complint rigorosament els protocols sanitaris". L'objectiu és procurar als majors "l'assistència i el suport que requereixen". Es garantir "la informació i transparència" en les actuacions, tal com ha vingut ocorrent des que va començar la crisi sanitària. 

La regidora de Sanitat, Cristina Morera, ha demanat "tranquil·litat" als residents, familiars i els ciutadans perquè s'estan aplicant els procolos per a fer front al problema. Ha remarcat que "el virus està ahí" i ha recordat que és necessari complir les mesures sanitàries, com l'ús de les màscares i extremar la neteja de mans. 

Subscriu-te!