“Apofiliats”, “Amoïnats” i “Ardits” commemoren els vint anys de quintos per a acomiadar les festes de Benidoleig

  • “Apofiliats”, “Amoïnats” i “Ardits” commemoren els vint anys de quintos per a acomiadar les festes de Benidoleig
  • “Apofiliats”, “Amoïnats” i “Ardits” commemoren els vint anys de quintos per a acomiadar les festes de Benidoleig
  15/08/2022

Les circumstàncies de la pandèmia que han comportat un atur en la dinàmica de les festes patronals de Benidoleig durant dos anys han motivat a les quintades Els Apofiliats 2000, Els Amoinats 2001 i Els Ardits 2002 a ajuntar-se per a commemorar de forma conjunta el  vintè aniversari com a quintos.

        Els seus integrants han assumit l’organització i patrocini de l’esmorzar popular que ha clausurat la setmana de bous on el protagonisme ha estat agafat per la Quintà 2022 “La Trafegà”.

El Dia dels Quintos ha omplit els carrers del colorit de les camisetes de les diferents quintades al voltant del posterior dinar amenitzat pel grup “Abierto 24 horas” i DJ Lluk.

 Així, amb l’epíleg dels actes taurins que s’han allargat una jornada més del que era habitual en l’esquema tradicional s’han acomiadat unes festes on ha destacat l’efecte de retrobament de la gent amb arrels benidolejanes que no te fixada la residència i que, després de la crisis sanitària, ha retornat al poble per a tornar a compartir amb els veïns i els amics de la infància sopars, berbenes i actes solemnes. 

<<< Tornar a la portada