Aqualia premia el dibujo de una escolar de La Xara

Aqualia premia el dibujo de una escolar de La Xara
  02/07/2024

L'alumna del CEIP La Xara Laura Femenía Ivars ha sigut premiada en el concurs de dibuix digital infantil organitzat per Aqualia. El responsable de l'empresa a Dénia, Isidro Sánchez, i la responsable del Centre Esportiu Dénia, Susana Campos, li han entregat el premi com a finalista. Ha rebut una targeta regale per valor de 30€ per a la compra de material esportiu.

En el seu dibuix va demostrar creativitat i conscienciació i des d'Aqualia han destacat “que això té més valor encara en l'època d'escassetat d'aigua en la qual ens trobem”. A més, l'han animada a inculcar eixa mateixa conscienciació a les seues famílies i amics per a cuidar cada gota d'aigua.

Més de 8.500 alumnes i alumnes de 3r i 4t de Primària dels municipis en els quals Aqualia presta el seu servici han participat en la XXI edició del Concurs Digital Infantil. El certamen ha proporcionat 4.100 hores de formació digital en sostenibilitat i es consolida com un projecte educatiu de referència, que ja ha aconseguit formar a prop de 300.000 joves en la importància de la gestió eficient de l'aigua i del treball que hi ha darrere d'obrir l'aixeta i comptar amb aigua de qualitat.

La XXI edició del concurs de dibuix digital infantil de l'empresa es va convocar amb el lema “Aqualia i ODS6, Aquaventura amb la Colla Sostenible”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada