Arnau Mas li dona el campionat individual autonòmic a l’Escola de Pilota d’Ondara en categoria cadet d’onewall

  • Arnau Mas li dona el campionat individual autonòmic a l’Escola de Pilota d’Ondara en categoria cadet d’onewall
  • Arnau Mas li dona el campionat individual autonòmic a l’Escola de Pilota d’Ondara en categoria cadet d’onewall
  06/11/2023

El jove pilotari ondarenc, Arnau Mas, s’ha proclamat campió autonòmic de la modalitat onewall en la categoria individual dels JECV disputades en Tavernes Blanques. Mas va ser l’únic integrant de l’Escola de Pilota d’Ondara en arribar a la final individual malgrat protagonitzar els set representants ondarencs una primera fase ajustadíssima i emocionant.

UN OR, UNA PLATA I UN BRONZE EN PARELLES

        Per altra banda, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit un or en categoria cadet, una plata i un bronze en aleví parelles en les finals autonòmiques de la modalitat onewall dels JECV disputades en Agost. El primer lloc de la calaixera ha arribat amb Arnau Mas i Èric Juan com a protagonistes; mentre que el segon lloc amb Guiu Vizueta, Andreu Frasés i Vicent Molines;  i el tercer amb Unai Forqués i Dídac Chesa.

        Un i altre esdeveniment han motivat que la Regidoria d'Esports posara a disposició de l’escola de pilota autobusos per a traslladar als classificats a ambdós finals. El responsable de l’àrea, Lluís Fornés ha donat l'enhorabona als integrants de l'Escola Municipal de Pilota d’Ondara, al l’entrenador Raúl Blasco i al coordinador Juanma Garrido, pels òptims resultats aconseguits.

 

<<< Tornar a la portada