Arranca el repartiment de Bons Consum a Pedreguer 

Arranca el reparto de Bonos Consumo en Pedreguer 
  20/09/2022
Més de mig centenar de comerços participen en aquesta iniciativa que té com a objectiu dinamitzar el consum local 

Aquest dilluns ha començat el lliurament de targetes de la campanya de promoció del consum local a Pedreguer mitjançant bons. El repartiment de bons s'està realitzant per ordre de cita i finalitzarà quan s'esgoten, amb dia límit el 30 de setembre. La recollida s'està realitzant en l'antiga Reguarda de la Policia Local de Pedreguer, Plaça Major, núm. 22. Una altra dada important, és que més de 50 empreses participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local del municipi. D'altra banda, de l'1 al 31 d'octubre és la data fixada per a gastar les targetes en els establiments adherits a aquesta campanya. 
    L'arrancada oficial es va realitzar en les dependències de CREAMA Pedreguer, en un acte al qual van acudir Noèlia Miralles, regidora de Comerç i Juan Motilla, president de la Va unir Gremial. A més, la trobada va comptar amb la presència de Vanessa Cárdenas, vicepresidenta d'Unió Gremial; Rosa Julia Fornés, coordinadora de CREAMA Pedreguer i Yolanda Cervera i Javier Ferrer, presidenta i secretari respectivament de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP). 
    Per a aconseguir un bo de consum, simplement cal estar empadronat a Pedreguer, ser major de 18 anys i inscriure's a través de la web boconsumpedreguer.es. 

    A més, cal assenyalar la gran varietat, més de 50 empreses implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a carnisseries, així com establiments de telefonia mòbil, botigues de roba, perruqueries i hostaleria. Per a conéixer els negocis participants es pot consultar l'enllaç: boconsumpedreguer.es/location.

INCENTIVAR EL CONSUM LOCAL

    Aquesta campanya de foment del consum local es duu a terme gràcies al treball conjunt entre l'Ajuntament de Pedreguer la Diputació. A més, compta amb el suport tècnic de la Va unir Gremial i CREAMA-Pedreguer i la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP). Així, gràcies a aquesta adhesió i a la subvenció de la Diputació que ascendeix a 58.803 euros, s'ha pogut realitzar aquesta iniciativa per a incentivar el consum local que preveu generar un impacte econòmic de més de 117.000 euros.

<<< Tornar a la portada