Arranquen els bous al carrer de Fogueres Xàbia, amb concurs de ramaderies, entrades i un bou serril

Arranquen els bous al carrer de Fogueres Xàbia, amb concurs de ramaderies, entrades i un bou serril
  14/06/2022

Este dimarts 14 de juny per la vesprada arranquen els bous al carrer de les Fogueres de Xàbia amb el programa que ha preparat l’Associació Cultural Taurina de Xàbia, i que es perllogarà fins diumenge. El concurs de ramaderies, les entrades de bous i vaques, i un bou serril pel diumenge, de nom Sevillano, ambientaran el recinte instal·lat a l’Avinguda Palmela i en la que no faltarà el servei de bar. Una cita inel·ludible per als aficionats als bous al carrer.

El programa previst per a estos dies és el següent:

 

- A les 17.30 h: CONCENTRACIÓ de Penyes i Comissió de Fogueres a la Plaça de la Constitució, per recollir en cercavila a les Quintades al seu casal i INAUGURACIÓ del BARET DELS BOUS i del recinte taurí.
- A les 19 h.: ENTRADA DE VAQUES I BOUS de la Ramaderia CRESPO de Pedreguer. Primera vesprada de concurs amb 5 vaques, 1 vedell i 1 bou de la Ramaderia CALI de Moixent. Primera parella per moure animals, germans Saliner de Puçol. La millor parella de totes les vesprades serà l'encarregada de moure els animals l’última vesprada.

- A les 0:00 h.: ENTRADA AMB 12 VAQUES de diferents pelatges de la Ramaderia ASENSI d’Orba. Exhibició de les ramaderies COVES de Pedreguer, CRESPO de Pedreguer, HERMANDAD de Xàbia, LA PALOMA de Xaló i ASENSI d’Orba amb 2 vaques cadascuna.
 

DIMECRES 15 DE JUNY

- A les 18.30 h.: ENTRADA de 6 CARRETONS embolats i solta de carretons a càrrec d’Arte Mediterráneo.
- A les 19.30 h. ENTRADA DE VAQUES I BOUS de la Ramaderia HERMANDAD de Xàbia. Segona vesprada de concurs amb 5 vaques, 1 vedell i 1 bou de la Ramaderia COVES de Pedreguer. Segona parella per moure animals, Adrián Puig de Segorb i David Megina de Sagunt.

 

DIJOUS 16 DE JUNY

- A les 19 h.: ENTRADA DE 10 BOUS de la Ramaderia FERNANDO MACHANCOSES de Xest. Tercera vesprada de concurs amb 5 vaques, 1 vedell i 1 bou de la Ramaderia BENAVENT de Quatretonda. Tercera parella per moure els animals, José Manuel González El Poca de la Vall d’Uixó i Julio Pérez de Godelleta.
- A les 23 h.: GRAN PRIX al recinte taurí (inscripcions al baret dels bous el 14 i 15 de juny). A continuació discomòbil FOGUERES MUSICÓN fins a les 4 h.

 

DIVENDRES 17 DE JUNY

- A les 19 h.: ENTRADA DE 10 ANIMALS de la Ramaderia BENAVENT de Quatretonda. Quarta vesprada de concurs amb 5 vaques, 1 vedell i 1 bou de la Ramaderia LA PALOMA de Xaló. Quarta parella per moure animals, Chipu de Xest i Román de Xàbia.

  

DIUMENGE 19 DE JUNY

DIA DEL XIQUET

- A les 10 h.: ENTRADA de 10 CARRETONS i solta de carretons, carretó embolat i bou gegant, a càrrec d’Arte Mediterráneo.
- A les 11 h.: Exhibició de 4 ENTRADES de les ramaderies LA PALOMA de Xaló, COVES de Pedreguer, BENAVENT de Quatretonda i CALI de Moixent. Entre entrada i entrada, prova d’una vedella de cada ramaderia. Al finalitzar, lliurament de premis de les vesprades de concurs.
- A les 19 h.: Solta d’un espectacular BOU CERRIL de la prestigiosa ramaderia de Lidia Adolfo Martín, guarisme 7, n. 5 i de nom SEVILLANO d’Escurial (Cáceres). Solta especial de la ramaderia FERNANDO MACHANCOSES de Xest amb les seues 4 millors vaques i els seus 2 millors bous. Per a finalitzar les festes taurines de Sant Joan 2022, espectacular ENTRADA de 15 vaques de la ramaderia LA PALOMA de Xaló.

<<< Tornar a la portada